tänkte blogga om helgen snart men i det här huset bor jag i alla fall


happy thanksgiving

Happy thanksgiving!!!
I'm thankful for my wonderful hostfamily and all the new friends I've met over here. OCH sjalvklart for alla mina v'nner och min familj hemma i sverige, speciellt mamma och pappa som lat mig aka hit!
Nu ska vi ata en masssa mat och imorgon blir det shopping.
pussss

förförra helgen

Förförra helgen, alltså förra gången jag bloggade, var en av de bästa helgerna någonsin. Vet inte riktigt om någon egentligen bryr sig om vad jag gjorde, men jag skriver ju mest detta för att jag själv ska minnas, så ni får väl hoppa över't om det är ointressant

På torsdagen var det som sagt Cross Country avslutningen, som ju var mega trevlig, men också rätt så sorglig.

På fredagen var vi lediga eftersom det var Veterans Day, så då övningskörde jag med min värdpappa. På eftermiddagen kom min värdmamma som hade varit borta i veckan hem, vilket var jätteskönt eftersom jag faktiskt hade saknat henne.. Jag och Katie skulle gå på bio på kvällen, men alla filmer hade redan börjat. Så istället lånade vi Jims bil och körde runt i Flag i två timmar. Och köpte glass på Dairy Queen. Detta låter ju rätt ovärt, men det var jättemysigt att bara köra runt och prata och lära känna Katie lite mer. Är så himla glad att jag har henne som värdsyster, hon är bäst.

På lördagen åkte jag och shoppade men min värdmamma och Katie, och sen på kvällen gick jag ut med Katie, hennes pojkvän Joey, Zach och Calvin. De är alla jättetrevliga, men det var lite awkward, för Katie försöker ( försökte, men hon insåg att det inte gick så bra) para ihop mig med Zach.. Först var vi och FIKADE ( jag har saknat att fika) på Macys, sen gick vi på bio och sen åkte vi till YoghurtU = det bästa frozen yoghurt stället i Flag. Säga vad man vill om amerikanska killar, men en sak som är ganska trevligt är att dom vill betala- även om man inte är på en date.

På söndagen gick jag och Sarah till The Basement Marketplace och shoppade. Sen visade hon mig runt i resten av downtown Flagstaff, och trots att det regnade så hade vi det jättemysigt.

Efter den helgen har det väl inte hänt så mycket. Hade sista Drivers Ed lektionen, har kört lite mer bil, sett på 3 säsonger av Gossip Girl med Katie. I helgen gjorde jag i princip ingenting. Idag spenderade jag 2 timmar åt att sortera Food Cans med några från student council. Mitt liv här är väl inte så jättespännande, men jag trivs jättebra. Så bra att jag inatt drömde en mardröm om att jag helt plötsligt var hemma..

Resten av veckan har vi Thanksgiving Break, så vi gick bara i skolan två dagar denna vecka. Imorgon åker vi ner till Phoenix för att fira Thanksgiving där! Det ska bli skönt att komma ner till värmen, för det börjar bli rätt kallt här uppe. Dessutom så är det Black Friday på fredag = megarea, så hela dagen ska spenderas åt shopping. Not gonna lie, I'm pretty excited about it.  ( Cool tjej som skriver på engelska)

SÅ. Det var den mega uppdateringen, utan bilder och allt.Känner att det ärligt talat är jättejobbigt att skriva på svenska nu förtiden...

Men puss på er Sverige!

SPOTIFY!!!!!

HEJSAN HOPPSAN. Jag glömde visst bort att blogga...

Mitt spotify funkar äntligen igen. Jippie. Så det firar jag med att dela med mig en lista på den fruktansvärda musik jag lyssnar på här borta. Ärligt talat så skäms jag rätt rejält. Men men, jag är ju faktiskt i USA nu. Och anledningen till detta är mest att när spotify har varit dött så har jag lyssnat på radio = då börjar man gilla Lil' Wayne. Men här har ni i alla fall: Efter 3 månader av radio


I won't run, I won't fly

Igår var det avslutningen för Cross Country. Det var en Dessert Banquet, så det fanns endast jääääääääättemånga jättegoda desserter. Mums. Alla var uppklädda och jättefina och jag ville mest gråta hela tiden. Sarah hade gjort en jättefin slideshow med en massa bilder från säsongen till David Guettas " Without you"- så nu kommer jag aldrig kunna lyssna på den låten igen. Awards delades ut, både seriösa och lite mindre seriösa- som den jag fick. Den kan ni se nedan.
Sen så skulle the seniors komma upp och så var det the senior speeches. Dock så sa vi inte nått, utan the underclassmen pratade om oss. Morgan höll tal om mig, och det var så himla fint att jag nästan började gråta.

Sen kände jag ju att jag var tvungen att säga något, så jag svamlade fram något, för det finns inga jag vill tacka så mycket för mina första månader här som Cross Country laget.
De stavade mitt namn fel, men ändå. Och den andra är ju mest lite LOL.


Ashley, jag och Sarah <3

The Coaches


Morgan <3

I can't win, I can't reign
I will never win this game

Without you, without you
I am lost, I am vain,
I will never be the same
Without you, without you

I won't run, I won't fly
I will never make it by
Without you, without you

I can't rest, I can't fight

snooooow

btw så har vi snö här! vet inte om jag har berättat det eller inte. Men i lördags morse när jag vaknade var det helvitt. Så nu hoppas vi på snow day imorgon. Håll tummarna tack, jag skulle gärna slippa gå till skolan!

wooop wooop



WOOOP WOOOP! Jag klarade permit testet, så nu har jag fått mitt permit. Trodde att vi skulle få vänta jättelänge och att det skulle vara jättesvårt, men det gick snabbt och var aslätt. Så direkt efter åkte jag och Jim till en tom parkering och så fick jag pröva att köra för första gången. Det var sååå roligt. Okej vet att jättemånga av mina kompisar redan har övningskört i typ ett år, men ändå! Heheheh, jag är pretty proud.

Nu håller jag på med ett jobbigt hemma test i oceanography. Det är lätt men så fruktansvärt tråkigt. Efteråt har jag engelska och matte att ta itu med. Alltså, matten har gått jättebra. Fram tills idag. Helt plötsligt så började vi göra någonting som alla kunde, för dom hade alla lärt sig det i typ 5th grade, men jag hade aldrig sett det förut. Så gick det med det liksom. Dessutom måste jag beställa Cap and Gown. Alltså det är sjukt vad mycket onödiga saker man kan köra inför graduation, typ handukar som det står 2012 på... Känns ju lagom nödvändigt. Nej, tänker nog lägga pengarna på något roligare. Min kamera har ju förresten gått sönder, så en ny känns ju rätt prioriterad.

PUSSSSSSS OCH KRAAAAAAAAM

paranormal activity


Igår var jag hos Hailey med några andra! Vi åt middag och spelade Just Dance haha. Det var nästan jobbigt, har träningsvärk i armarna nu. Sen gick vi på bio och såg PARANORMAL ACTIVITY 3!!!! UUUUSCH. Gömde mig i min jacka de sista 15 minuterna. Fy.
Idag skulle jag och Sarah shoppa, men vi var båda tvugna att plugga. Imorgon ska jag nämligen ta mitt permit test!! Är jättenervös... Önska mig lycka till tack!

Nu ska jag sova. Rufus ligger brevid mig och tar upp hela sängen.... Inte riktigt, men han är rätt tjock.

Godnattt!

.


Jag ser ut som en jätte bredvid Katie, men så här såg vi ut!

det är bra när..

..När jag och Katie kommer fram till att vi har samma favoritsmak på Ben & Jerrys och hon säger " I knew we were gonna get along!"
...När vi dagen efter ser på film och äter glass direkt ur burken och min värdmamma säger att vi inte behöver äta allt så svarar vi i kör " yeah we do". " Mom, we're professionals, its not like we haven't done it before"
.. När min värdmamma säger att jag är mycket mycket sötare än Emma Stone ( som typ är den sötaste gingern i världen. Förutom familjen Weasly då..)
... När jag ska ta en easy short run för att få lite friskluft och det känns så bra att jag springer i 50 minuter trots att det är bäcksvart och jag är livrädd för mörkret.
...När min engelska lärare, som är en av de bästa lärarna jag har haft, lyckas säga följande på mindre än 5 minuter så hela klassen dör av skratt"Can you give blood if you're a vampire?" "Can you give blood if you have fruit fly disease?" "Can you just kill 2 birds with one stone and have a canned blood drive?" "Where's the place that homeless women go? Kitty Cat Farm?"
...När jag och Sarah står i 5 minuter och gör fula grimarser åt varandra och jag inser att folk faktiskt är konstiga här också
...När jag äntligen kan prata med min mamma på skype

Nu ska jag sova. Godnatt

RSS 2.0