GRATTIS


Idag fyller en av mina finaste vänner år. Det tycker jag helt klart förtjänar ett blogginlägg. Josefine heter hon, men jag kallar henne för Janne. Jag har kännt henne sen vi började i samma klass förra året. Jag vet inte riktigt när vi blev vänner, men nu är vi det i alla fall. Ganska bra sånna skulle jag också vilja påstå.
Eftersom vi inte har kännt varandra så jättelänge har vi ju inte gjort sådär fruktansvärt mycket tillsammans, men jag tycker ändå att vi har hunnit med en hel del. Peace & love tillexempel.
Och anledningen till att jag gör det här inlägget, som egentligen inte har med USA att göra, är att den här människan gör allt det här mycket jobbigare. Det kommer vara jättejobbigt att vara utan henne ett helt år. FRUKTANSVÄRT. Japp.
Men i alla fall så fyller hon år. Så GRAAAAAATTTTTTIS kära Janne!

wehoo


Hej. Det här är jag. Om en månad åker jag till USA. Nej förresten. Jag åker inte bara. Jag flyttar. I tio månader ska jag bo på andra sidan atlanten, flera hundra mil från allt som trygghet heter.

Ibland känns det som världens bästa idé. Ibland känns det som världens sämsta.

Men just nu känns det bara väldigt overkligt.  HERREGUD. Typ så.

ärtor och löv.

Saknar Peace & Love. Saknar vestibulfest och att aldrig kunna sova ordentligt. Saknar att ha paljettjacka på sig varje dag. Saknar också: Britta, vildsvinskebaben jag aldrig åt, vaska, klepta från bajamajan, snällbritta, argbritta, surbritta, gladbritta, matbritta bajsbritta,maskinen, teddybears,mina äckliga shorts, att vara konstant ofräsch, att inte ha någon röst osv osv.
Seriöst. Det är så jävla stelbritta här hemma. Alla är asuppstyrda, fräscha och stela. Usch.keep calmHär har jag inte varit på ett tag. Hej hej!  Jag har varit i Berlin med Anna-Karin. Det var asfett. Sedan var jag på Peace & Love med lite diverse brittor. Det var den bästa veckan i mitt liv. Skulle kunna skriva världens längsta inlägg, men ingen skulle förstå . Det var i alla fall väldigt bra. Jag saknar det.
Det finns ju inte så mycket annat att skriva, det ha ju inte hänt så mycket spännande på USA fronten. Jag har fått jättemånga mail av mina kontaktpersoner/min kontaktperson ( oklart exakt hur många det rör sig om) som handlar om resor vi kommer ha möjlighet att göra och lite sånt.
Jag har köpt alla presenter också. Har verkligen köpt fåniga saker. Typ nyckelringar med älgar och grejer. JAg har aldrig sett en älg annat än på Skansen och ändå tar jag med en massa saker med älgar? Ibland vet jag inte hur jag tänker.(GUD. Allt jag skriver låter så fruktansvärt loligt. Jag känner mig som en 11åring. Eller ett psykfall. Dessutom är mitt språk jättekonstigt eftersom jag planerar att min mormor ska få läsa det här. Herregud.)

RSS 2.0