ADJOOO!!!

Okej, aker till Hawaii imorgon, sa det kommer ju inte bli natt bloggande p[ minst en vecka. Men sen sa.
IIIIh ar sa taggad. Pusssssss

tråååååkigt!

Alltså hörrni, det är sjuuuuukt tråkigt att spendera ca typ 3 timmar med att fixa bilder och blogga och sen inte få något respons alls. Det är som att berätta sin livshistoria för en vägg? Fast nej, ännu värre, för jag vet ju att ni är en del där hemma som sitter och läser. Ni kan väl skriva nåååååågonting?  Typ hej och ert namn?

Flag High!


Tänkte att ni kanske ville se: så här ser min skola ut från utsidan! Denna bild är från Oktober, så nu är det ju en massa snö där, men så ser det i alla fall ut!

Winter Formal

Först skulle jag gå med Hailey och alla våra tjejkompisar på Winter Formal, men sen frågade Calvin om jag ville gå med honom, och eftersom jag såklart sa ja så blev mina planer ändrade. Så efter att jag varit hos Hailey så åkte jag hem för att göra mig iordning med Katie och Keely ( Katies bästa vän). Vid sju-tiden kom Joey, Calvin och Zach, så då tog vi ca 500 bilder. Efter det åkte vi till Pita Jungle och åt middag. Alltså Pita Jungle har de bästa salladerna någonsin. Det var jättetrevligt och jättegott, men vi kände oss lite för finklädda bredvid alla vegan college studenter.. Efter det åkte vi till dansen, och jag är ju inte riktigt en dansare, men det var såååååå roligt. Lyckades till och med dansa i mina skor utan att bryta någonting viktigt, så det var ju faktiskt riktigt duktigt av mig!

Jag, Keely och Katie.

Världens bästa hostdad

Jag och min date Calvin, som först glömde våra biljetter hemma och sen i sin bil. Bra jobbat!!

Katie, Joey, Jag, Calvin, Keely & Zach

Helt klart en av de bättre kvällarna här borta, och jag är redan astaggad inför prom!

Setting up the City of Lights

I lördags innan Winter Formal så åkte jag till The Du Bois Center, där dansen skulle vara för att hjälpa till med att dekorera och fixa för dansen. Temar var " City of Lights" ( New York) och det tog hur lång tid som helst att fixa alla dekorationer, men det blev jättebra! Efter det åkte jag och Hailey till Dairy Queen. Jag hade nämligen lovat henne att jag skulle bjuda på glass när hon fick sitt körkort, och det fick hon i fredags, så vi åkte dit. Sen åkte vi hem till henne och fixade våra naglar. Vid tretiden kom alla tjejer som skulle göra sig iordning hos henne dit, men jag åkte hem för att göra mig iordning hemma.

1000 ljusslingor som vi var tvugna att fixa

Brian, världens roligaste och charmigaste. Har 3 klasser tillsammans med honom och det är tack vare honom jag överlver min Digital Photography klass, som förutom oss är fylld med freshmen.

Baksidan av vår New York skyline som jag, Hailey och Bridget jobbade på i typ 2 timmar..

Hailey!

Min beeesta vän här borta!

Winter Formal Outfit


Så här såg jag ut igår! Det bästa var mina skor. Så höga men sååå fina <3 Lyckades faktiskt överleva utan att bryta anklarna- dansade till och med i dom lite!
Har hur många bilder som helst, men jag tänkte att jag kund börja med denna. Dock så ser min ögonskugga väldigt blå ut, men det var den inte.. Den var helt klart grå/sotig. INTE BLÅ. Vill bara förtdliga detta, för trots att USA har gjort att jag till och med hade lösnaglar på mig, så skulle jag aldrig ha blå ögonskugga. Någon måtta får det väl vara.

spaaaaarkles <3

Okej, förlåt förlåt! Har inte bloggat på nästan en månad, och jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Dessutom lovar jag att blogga arslet av mig innan jag åker till Hawaii ( IIIIIIIH, bara 8 dagar kvar). Men just nu ägnar jag och Katie all tid till att spela Just Dance i vår 5 inch sparkly heels, så vi ska kunna överleva i alla fall en timme av winter-formal, som är på lördag. SÅÅÅÅÅ TAGGAD.

Så ja. Om inte tidigare så lovar jag att blogga senast på söndag. Förresten så skulle jag kunna döda för en semla just nu...

PUSS

RSS 2.0