white and golddddddHAPPY HALLOWEEN!!!
Idag ar jag greek/ romare/ "toga maiden". Ytterst opraktiskt med toga i skolan, men men. Sa har ser jag i alla fall ut. Nu har jag yearbook.
Idag borjar min Drivers Ed, feeest!!

pippi longstockingImorgon är det greek godess som gäller!

+

Hej igen. Känner att jag bloggar sönder den här helgen, men för en gångs skull har jag ju saker jag vill berätta.
JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD. Här är några anledningar till varför:

+ Den gosigaste mysekatten Rufus bor i princip i mitt knä så fort jag försöker göra läxor och han är så gosig att jag bara vill dö.
+ Min värdbror är så jävla rolig och trots att vi halvbråkar hela tiden så älskar jag honom för vi har så himla roligt.
+ Idag såg jag the Grand Canyon. Det var så himla vackert att jag nästan dog. Vi har redan börjat planera när vi ska hikea där!
+ I princip varje dag här så får jag pröva eller lära mig något nytt- idag carvade( heter det så?) jag en pumpa för första gången. Försökte få den att se ut som Harry Potter men jag lyckades inte så bra...
+ Nästa vecka ( den 31a alltså) börjar jag Drivers Education!!!!!!! Är så himla nervös men också astaggad.
+ Idag började mina värdföräldrar planera följande resor: San Fransisco, Disneyland och Santa Fe.
+ Sista veckan i januari åker jag till.... HAWAII!!!!!!!!!!
+ Jag kan fortfarande ha shorts och det är oktober ( vilket också gör att jag är jättebrun)
+ Imorgon ska Lindsey hjälpa mig att färga håret
+ Har fortfarande nya jättefina kläder jag inte använt ännu
+ Igår pratade jag med Anna-Karin och skrattade tydligen så högt att min värdfamilj senare kände att de behövde fråga om allt var okej eftersom de trodde att jag grät...

Okej har så jättemånga fler grejer som får mig att bli såhär glad. För det här är det bästa jag gjort i mitt liv.

yearbook

Imorgon ska vi äntligen till the Grand Canyon!!  Idag jobbade XC-laget på ett middle-school meet. Alla barn som sprang var soooo adorable. Bestämde med Mara och Sarah att vi ska hang out nästa vecka ( I'm making friends!!!) Tur det, för jag har lärt känna dem ordentligt de senaste veckorna- och nu när säsongen är över kommer jag ju faktiskt sakna dom.

Måste förresten berätta en sak som hände i veckan som jag är rätt stolt över:
En av mina klasser är ju Yearbook. I den klassen är det Ms. Overton- läraren , "staff" dvs vi som gör the yearbook, samt tre "editors". The editors gör också sidor precis som vi andra, men framförallt så ansvarar dom för designen och att kolla på allas sidor( "rätta" dem osv)- de har helt enkelt lite mer ansvar för det hela. Och det är bara folk som har haft yearbook förut och fått ett bra betyg i det som får vara det.
Men i torsdags sa Miss Overton att hon ville att JAG skulle vara en editor, och att de andra tre verkligen tyckte det också- för att mitt "spread" var det bästa av alla och jag förstod verkligen vad som var viktigt när det gäller yearbook.
Okej nu låter det här jättetöntigt, men jag är faktiskt jättestolt. Tänkte bara berätta det.

Är så himla glad just nu. Vill bara berätta det. Puss

Believe in redefining your impossible


Mary, Bud, Levi, Hannah, Rachael, Hannah

Breanna, Hannah, Lindsey, Mara, Sarah.

I torsdags var det sista träningen,i fredags hade jag mitt sista meet och på tisdag måste jag lämna tillbaka min uniform. Cross country säsongen är, i alla fall för JV, över. Jag har haltat i tre veckor nu och antagligen är det dags för mig att vila. Men trots det så är jag jätteledsen. Att vara en del av det enorma laget på 80 personer har varit det bästa jag gjort. Jag har haft såååå roligt, jag har lärt känna helt underbara människor och jag har pressat mig själv till att göra något jag aldrig trodde var möjligt. Mitt sista meet var fruktansvärt. Det var jättevarmt och jag ville dö, så egentligen är jag inte ett dugg nöjd. Men samtidigt så är jag jättestolt över mig själv. För när jag började så kunde ja ginte ens springa  10 minuter utan att stanna. Nu kan jag utan problem springa mer än 5km på 2000 meters höjd.  Så ja.
I'm pretty proud.

Nu är det slut på värkande höfter, den fruktansvärda shorts/linne/springskor/klock-brännan ,blåsor på fötterna, läskförbud, cykla i kyla till morgonträningar kl.6, work-outs som får en att vilja spy, äcklig hetta, stinkande skåp och den där benhinneinflammationen som aldrig vill försvinna. Men jag kommer sakna det så mycket. Om någon som ska till USA nästa år läser detta: gå med i ett lag. Det är det absolut bästa ni kan göra.


Det här har varit de hittills bästa två månaderna i mitt liv tack vare FHS Cross Country. Som tur är har vi en "banquet" den tionde november- så det är inte helt över ännu. Jag kommer säkert gråta, för det gjorde jag redan i fredags.

Pain is just weakness leaving your body

Our sport is your sport’s punishment

No time outs, no half times, no substitutions

Eat.  Run. Sleep. Repeat.

It's just pain. It goes away.

Winners never quit, quitters never win.
EAGLE TIME!!!!

Flagstaff belongs to FHS!!

Oj oj oj, jag är så fruktansvärt glad. Kom just hem från årets sista och viktigaste fotbollsmatch, mot våra rivaler Coconino High, och vi VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNN. Vårt fotbollslag har ju förlorat i princip varje match hela säsongen, så alla var ju rätt övertygade om att vi skulle bli slaktade av The Panthers. MEN NEEEEJ, VI VANN!!!
Herregud. Det här var till och med bättre än när Kungsholmen vann läroverksfejden. Alla var täckta i grönt från topp till tå och skrek oavbrutet i 2 och en halv timme. School spirit <3


Drack också läsk för första gången på ungefär två månader- får ju äntligen dricka läsk efter som Cross Country säsongen tog slut för JV idag. Och ja, jag grät.

Har förresten mer saker att berätta, men nu måste jag sova. Tänkte bara dela med mig av det faktum att VI VAAAAAAAAAAAANNNN!!!!!!!!!!!!

snart

Hej ska bloggga ordentligt snart, titta in på lördag så ska det nog finnas något spännande i alla fall!!!
Nu måste jag plugga + tvätta + göra lunch. Mitt glamorösa amerikanska liv <3
Imorgon har jag mitt sista meet, kommer antagligen gråta sönder. Men idag är jag så himla lycklig att jag spricker, så jag överlever nog!
PUSS

ssssssick


Hej! Så här såg jag ut förra veckan. Har lite lugg ångest, vet inte om jag ska klippa den igen eller inte....
Idag gick jag till skolan men gick hem under tredje timmen. Mådde verkligen inte bra. Så jag gick hem och åt popcorn och kollade på Harry Potter istället. Men jag märkte ännu mer idag hur de verkligen inte litar på oss ungdomar här. Här måste ens förälder komma och "sign you out". Du kan inte ens gå till skolsystern och säga att du mår dåligt. Nej nej, din förälder måste komma. Skillnad från Kungsholmen där man lägger en lapp i en låda och sen går hem... Men hem kom jag i alla fall.
Katie kom hem vid 4 tiden med en ny katt i famnen. Katten hade följt henne från skolan hem. Alltså va? Så hej, nu har vi en ny katt. ( Men ja, vi ska ju kolla om det är någons först)

För er som undrar hur det går med vännerna: bättre och bättre. Kan till och med säga att jag har en riktig vän. PÅ RIKTIGT. Känns rätt bra.

saker jag saknar

-dr.martens+svarta shorts+ strumpbyxor + glitter tröja
-kgs bibliotek
-att gå upp och ner för stentrappor varje dag
-tunnelbanan
-lidingöbron
-fullproppade tygpåsar
-muminmuggar
-svarta kläder
-fika
-värmeljus
-coca cola light
-josefines lägenhet
-håkan hellström
-min oljerock
-fiskpinnar med sweet chilisås
-balkonger
-räksallad
-aktuellt

saker som kommer finnas kvar när jag kommer tillbaka:
ovanstående. så det är ju inte så farligt

family <3PR


Mara, Sarah och Ashley i lördags.

Mitt meet gick jättebra. 3 ibuprofen och lite Hot and Icy gel löste problemet med mina ben, så det gick prima! Det var lite varmt, men det har definitivt varit värre. Slog mitt PR med en del, så jag är nööjd.
Efter stannade och åt lunch på In n Out, som enligt ungefär  hela laget är den bästa hamburgarresturangen i Arizona. Resten av helgen ägnade jag åt att taa fula och cheezy senior pictures.

Nu tror jag däremot att min kropp är lite arg på mig, för igår fick jag en dunderförkylning. Var ändå tvungen att plugga i flera timmar trots min feber. Amerikanska skolan är lätt men tidskrävande och om jag ska vara ärlig så är jag alldeles för stressad för att det ska vara nyttigt. Blä. Så idag gick jag till skolan men struntade i träningen och har istället ägnat eftermiddagen åt att dricka tre liter te, trycka i mig ibuprofen och göra matte.

Tänkte bara berätta detta. Puss och kram

4.30 am...

God Morgon Sverige!

Kom just hem från ett pasta-party där jag har ätit eeeeeeeenorma mängder med mat. Det var gott. Och så har jag bondat med the senior girls.

Nu chillar jag i min säng i mina nya rosa (!!) mjukisbyxor. Bästa byxorna någonsin. Snart ska jag dock gå och lägga mig, för imorgon måste jag gå upp klockan 4!!! Vårt meet är nere i Phoenix och vår buss går från skolan 4.30 am. Kommer vara så död imorgon. Är förresten jättenervös för imorgon. Mina vader har nämligen gjort ont i två veckor + den här veckan har mina hälsenor gjort jätteont+ min benhinneinflammation är värre än någonsin = jag har inte kunnat springa ordentligt på hela veckan. Så nu känner jag mig helt oförberedd och dessutom så är jag rädd att allt ska göra så ont att jag inte kan springa. En sak hade jag ju kunnat genomlida, men mina vader dödade mig seriöst idag.
Får väl hoppas på att jag överlever! På söndag ska vi ta mina seniorpictures. Och förresten så hade jag bästa resultatet av hela min klass på mitt senaste oceanography test!! Hade pluggat mindre än en timme och fick ändå 100 %. Älskar amerikanska skolan <3

Tänkte bara berätta det. Puss

förresten, skulle ni vilja ha en frågestund eller är det alldeles för töntigt?

beeest weekend ever

Hade bästa helgen någonsin!!

Fredagen började med att vi fick gå från skolan kl 11 för att åka till vårt meet, wehooo! Dock så fick vi vänta i mer än 1 timme på vår buss, så det var ju inte jättekul. Vi åkte i alla fall till slut till Phoenix för The Twilight Desert Meet, som är ett jättestort meet med flera tusen deltagare, och som trots namnet inte har något med vampyrer att göra. Det var sjuuukt varmt när vi kom dit, och jag var asnervös för att alla hade berättat en massa skräckhistorier om hur folk alltid svimmar och lalalal. Men det loppet jag sprang i började inte förän 6, så då var det liiiite svalare. Eftersom det var så varmt kände jag mig inte helt på topp, men jag blev jättenöjd med min tid ändå! Det var skönt att för en gångs skull springa på normal höjd istället för 2000 meter över havet.


Jag och Rachael väntar på bussen

Hela meetet var som sagt jättestort och fuuuullt med snygga killar. HERREGUD. Så efter vårt race gick jag och Morgan runt och dreglade. Våra Varsity lag skulle springa när det var mörkt, så vi hade glow in the dark paint och glowsticks och grejer, sååå himla roligt. Det fanns till och med en DJ. På ett meet liksom. Det kommer bara låta töntigt när jag berättar det, men det var verkligen jättekul.


Me and Morgan after our race- aslökiga och fula.

Sen hämtade min familj mig och vi åkte till vårt hus i Tempe.

I lördags åkte först jag, Katie och Lisa till en second hand affär som heter Buffalo Exchange. Sen åkte hela familjen äntligen till IKEA!! Köpte så himla mycket choklad. Såå gooooottt.

IKEAAAAA!!!

Resten av helgen ägnades åt mer shopping ( bla 3 timmar på Forever 21) och massa mat. Jag och Katie har bestämt vad vi ska vara på Halloween, är så himla taggad!
Helgen var alltså jättebraaa! Har dock spenderat alldeles för mycket pengar, men äntligen har jag lite fina kläder. Så ni som har varit oroliga över det faktum att min klädstil har bestått av t-shirts och jeans kan nu vara lugna.


Dålig bild, men här är det jag köpte!

Pusss och kram

RSS 2.0