like a boss

Hej Sverige!!
Jag tittar på the Oscars och äter glass- en ganska bra söndag helt enkelt. I helgen har jag sett "This Means War" med Ambur och Hailey. Den var bra, ni borde se den om den kommer till Sverige!
Sen har jag också kört en massa bil!!!! Idag körde jag på motorvägen i 110 km/timmen. AAAASLÄSKIGT. Men ja,jag börjar bli bättre! kör dock en automatic car och inte en manuell, så det gör det hela lite enklare. Men nästa helg ska Jim lära mig det också! IIIIh det är så roligt. Den här veckan har jag dock saknat Stockholm jättemycket, i alla fall tunnelbanan haha.

Okej tänkte bara berätta det. Puss

Svar på fråga

Svar till Kajsa: Om jag minns rätt så kostade Hawaii resan ca 1700 dollar, och då ingick allt förutom typ shopping, glass och såna saker. Dock bodde vi ju inte så fint, och jag vet en massa andra människor som åkt på andra resor men fått betala mycket mer. Jag tycker dock inte att det gjorde så mycket att vi inte bodde så jättefint, eftersom vi var borta så mycket på dagarna.

Hawaii Dag 3

Den tredje dagen i Hawaii besökte vi först Pearl Harbor. Det var jätteinterressant, men också väldigt hemskt. Först hade vi lite tid att gå runt och kolla på alla saker där, och sen fick vi se en film och ta en båt ut till  "the memorial".


Efter Pearl Harbor åkte vi till Waikiki beach!

50 personer som kommer inmarscherande till Waikiki Beach.

Först fick vi 10 dollar och två timmar för att gå och äta lunch, så jag, BreAnne, Praew, Earn och Laura gick till California Pizza Kitchen. Det var jättegott, men helt plötsligt började säkerhetslarmet tjuta och vi fick sitta i en kvart med det öronbedövande ljudet runt oss..

Mat <3

Efter lunch fick vi för en av de sakerna som jag tyckte var roligast på hela resan! Vi fick nämligen segla (eller åka, det beror ju lite på hur man definerar det hela) en katamaran! Så himlaaaa roligt. Vi hade hoppats på att vi skulle få se delfiner eller något annat coolt, eftersom det tydligen är rätt vanligt, men icke sa nicke. Det var ändå jätteroligt!
Waikiki beach från båten

Hela gruppen <3

Bästa stället att sitta på, vi blev dock överblöta.

Efter båten fick vi möjligheten att pröva på att surfa, vilket jag gjorde. Det gick ju... mindre bra. Men det var roligt att pröva! Efter det chillade vi mest, gick till yogurtland och tittade på solnedgången!

Så fint!

Mina bästa italienare, Giuseppe och Luca!

AAAAAAH.

Sen mötte vi upp hela gruppen och gick och åt middag. Efter middagen fick vi mer fritid, så då shoppade vi och gick ännu en gång till Yogurtland!

Hahah weird Norwegians, Lars och Oyvind när vi åt middag.

Baskin Robbins!!!!

Statyn som var vår mötesplats varje gång vi skulle göra nått hela gruppen.

Yogurtland- vi gick dit 500 gånger, dom hade bäääääästa frozen yogurt!

Sen åkte vi hem och sov redan i vanen! Helt klart en av de bästa dagarna!

pursuit of happiness

Hej!!
Jag är sjuk och har jättetråkigt. Egentligen borde jag göra läxor, för jag har fortfarande hur mycket som helst som jag måste hinna ikapp med, men det är så tråkigt att jag till och med har gjort ett försök med att organisera mitt rum. Tänkte bara berätta vad jag gjorde i lördags, för den dagen var jättebra! Hade en heldag med Hailey, Jeremy och Adam. Först åkte vi till the Mall, sen åt vi middag på Panda Express ( mmmmmm, så himla gott) och efter det mötte vi upp Karryanne och Ambur och gick på bio! Vi såg The Vow- vet inte om den har kommit till Sverige ännu, men när/om den gör det så borde ni se den! Sen åkte vi hem till Hailey och såg på the Hangover. Alltså mina vänner här är så roliga, skrattar så jag dör så fort jag är med dom.

Hailey, Adam & Jag i Jeremys bil!

I fredags var jag volontär på ett " Valentines Day Party" på The Family Food Center- det är ett ställe där familjer som har det lite sämre ställt kan gå och få mat, och ibland har de kalas för barnen. Så jag, Sarah och Mara gjorde kakor med alla barn, och dom var såååååå adorable. Dog lite.

Nu är jag som sagt sjuk, och ärligt talat så är jag på rätt dåligt humör. Förra veckan var bara jättejobbig, och jag vill ju inte åka hem till sverige, men just nu är jag lite trött på att vara här.. Men förhoppningsvis blir det bättre!


dreams

Det bästa med Hawaii var alla fantastiska människor. Jag trodde att jag skulle hitta 2 kanske 3 som jag skulle bli vänenr med, men icke sa nicke. Jag träffade sååå många fantastsiska människor från hela världen. Och detta komemr ju låte övertöntigt, men jag tycker att det är så himla häftigt att trots att vi är från så olika ställen så är vi så lika, vi kommer så bra överrens, och i och med att vi alla är utbytesstudenter så går vi igenom precis samma saker.

Så nu vill jag bara åka runt i världen och hälsa på alla mina vänner. Speciellt Gina i Köln och Luca i Venedig! Jag och Nora har faktiskt planerat att hälsa på båda två, men jag vet ju inte riktigt vad mina föräldrar säger om det. Annars så får jag väl göra det nästa år. Och så vill jag åka till Thailand för att hälsa på Praew och Earn.
Och ja, allt det här kommer ju vara svårt. Vet inte riktigt hur jag ska ha råd med det hela, men det går ju att lösa. För om det är något jag lärt mig det här året är att ingenting är omöjligt. INGENTING.

Hawaii: Dag 1 & 2

Okej egentligen har jag inte tid med detta, men jag orkar inte göra mer läxor.
Så på lördagen gick mitt plan från Phoenix. Eftersom min familj har ett hus nere i Phoenix sov vi där fredag natt, så vi behövde inte lämna Flagstaff tidigt på lördag morgon, vilket ju var väldigt skönt. Resan till Kauai, där vi var tvugna att byta plan, tog ca 6 timmar, och trots att jag hade träffat några av de andra utbytesstudenterna så satt jag själv hela resan, vilket ju sög något otroligt. Men sen kom vi äntligen fram till Kauai, där vi kunde äta mat och socialisera för ett litet tag. Flygresan därifrån till Oahu var antagligen den ovärdaste resan någonsin, tog inte ens 30 minuter.

Några av oss på flygplatsen

Efter en lång resa landade vi äntligen på Honolulu International Airport, där vi möttes av luft som var så "humid" ( vad heter det på svenska? ) att det var som att ta en dusch. Är ju van vid Filippinerna och sånt, men efter 3 månader i torra Arizona blev det en ganska stor chock.
Sen trängde vi in oss i 2 av våra vans. Hela resan hade vi 3 stora vans och 1 lite mindre som vi åkte runt med, och det var typ det bästa med hela resan haha.

Till slut kom vi äntligen fram till stället där vi skulle bo. Vi bodde inte på ett hotell, utan på ett lite kollo liknande YWCA- Camp. Ganska risigt, men det låg vid vattnet. Dessutom var vi ju verkligen inte där så mycket, så ett fint hotell hade kännts onödigt. Det enda problemet var duscharna- vi var fler än 20 tjejer och det fanns bara två duschar. Så man fick ju vänta ett bra tag...
"The Camp"

En del av vårt rum! Det fanns 12 sängar, men vi var bara 8. Och ja, alla saker på golvet är mina...

Resten av kvällen åt vi middag och hälsade på alla! Sammanlagt var vi 49 personer. 42 utbytesstudenter, 5 chaparones och 2 av the chaparones barn. De flesta bodde i Arizona, men några var från Oregon, Kansas och California. Jättemånga skandinavier var vi! Och alla förutom de två svenskarna var blonda och blåögda...

Dag 2

Dag två lämnade vi "The Camp" 7.30 (!!) för att hikea Diamond Head. Vi kunde se hela Waikiki därifrån- det var såååå vackert. Dog lite.


Gina (Tyskland), Laura ( Schweiz), Nora ( Tyskland), Jag, Damaris ( Österrike). -En av ungefär 500 gruppbilder som vi tog. Det finns massor att hitta på facebook om någon är intresserad.

Efter det åkte vi till en jättefin strand där vi åt lunch och chillade ett tag. Sååååå fint.


We gave Luca a butt! Jag, Damaris och Nora från bilden ovanför, BreAnne som var en tjejs värdsyster, Doreen från Taiwan och Luca från Italien.

Till slut åkte vi till ännu en utsiktsplats, där det blåste som satan.


Sen åkte vi hem och gjorde oss iordning för att äta middag på Sizzlers. Maten var jätteäcklig, men dom hade bra sallad (y)

At Sizzlers.

Det syns inte riktigt på bilden, men jag var så röd att jag ännu en gång blev kallad det namn jag alltid får efter en dag i solen- Tomaten!

När vi åkte hem spelade vi ett askonstigt spel, oklart vad det handlade om, men vi skrek en massa. Och en kille vann en kokosnöts BH! Önskar att jag hade vunnit den....

HAHAH Laurids från Danmark och Alex från Norge.

Efter en lång dag fick vi gå och lägga oss, och jag är rätt säker på att alla somnade så fort vi la huvudet på kudden!

död

Hej hej, tänkte bara berätta hur död jag är!
Har fortfarande massa läxor som jag måste komma ifatt med, och Track är ju fruktansvärt. Det känns jättebra att träna ordentligt igen, men saaaatan va jobbigt det är! Har sån fruktansvärd träningsvärk att det inte ens är roligt. Och igår knasade mitt knä, så nu måste jag tejpa och hålla på... Ovärt!
Idag sa dessutom the Head Coach att det skulle vara en lätt träning.  Så vi gjorde först vår uppvärmning som alltid tar minst 50 min och gör en helt slutkörd. Lite skillnad mot Cross Countrys 10 minuter uppvärmning.
Sen körde vi 8 x 100meter sprints. Så det hela var ju inte så jättejobbigt, tills han som coachar Distance ( som jag har fått för mig att jag ska springa...) säger " Distance runners, you're not done!". Då var vi tvugna att göra 30 min Core och sen springa i 30 min. Jättekul....
Så ja. Nu är jag rätt död. Tack och hej leverpastej liksom.

snart!!


Okej Hawaii var det bästa jag varit med om. Har haft så otroligt roligt och det var så fantastiskt vackert. Började nästan gråta när vi var tvugna att åka hem. Och jag LOVAR att blogga om det-om inte för er så för mig själv, för jag vill kunna läsa om det här när jag sitter hemma i kalla sverige om ett år.

Men just nu har jag så fruktansvärt många läxor jag måste göra, eftersom jag missat en hel vecka. Plus att i dag var det den första dagen av Track säsongen som alltid inleds med Hell-week. Första träningen var ungefär vad man skulle kunna förvänta sig, fast 10 gånger värre.

Så jag återkommer när läxhögen är lite mindre och musklerna inte är lika ömma!

RSS 2.0