Hawaii: Dag 1 & 2

Okej egentligen har jag inte tid med detta, men jag orkar inte göra mer läxor.
Så på lördagen gick mitt plan från Phoenix. Eftersom min familj har ett hus nere i Phoenix sov vi där fredag natt, så vi behövde inte lämna Flagstaff tidigt på lördag morgon, vilket ju var väldigt skönt. Resan till Kauai, där vi var tvugna att byta plan, tog ca 6 timmar, och trots att jag hade träffat några av de andra utbytesstudenterna så satt jag själv hela resan, vilket ju sög något otroligt. Men sen kom vi äntligen fram till Kauai, där vi kunde äta mat och socialisera för ett litet tag. Flygresan därifrån till Oahu var antagligen den ovärdaste resan någonsin, tog inte ens 30 minuter.

Några av oss på flygplatsen

Efter en lång resa landade vi äntligen på Honolulu International Airport, där vi möttes av luft som var så "humid" ( vad heter det på svenska? ) att det var som att ta en dusch. Är ju van vid Filippinerna och sånt, men efter 3 månader i torra Arizona blev det en ganska stor chock.
Sen trängde vi in oss i 2 av våra vans. Hela resan hade vi 3 stora vans och 1 lite mindre som vi åkte runt med, och det var typ det bästa med hela resan haha.

Till slut kom vi äntligen fram till stället där vi skulle bo. Vi bodde inte på ett hotell, utan på ett lite kollo liknande YWCA- Camp. Ganska risigt, men det låg vid vattnet. Dessutom var vi ju verkligen inte där så mycket, så ett fint hotell hade kännts onödigt. Det enda problemet var duscharna- vi var fler än 20 tjejer och det fanns bara två duschar. Så man fick ju vänta ett bra tag...
"The Camp"

En del av vårt rum! Det fanns 12 sängar, men vi var bara 8. Och ja, alla saker på golvet är mina...

Resten av kvällen åt vi middag och hälsade på alla! Sammanlagt var vi 49 personer. 42 utbytesstudenter, 5 chaparones och 2 av the chaparones barn. De flesta bodde i Arizona, men några var från Oregon, Kansas och California. Jättemånga skandinavier var vi! Och alla förutom de två svenskarna var blonda och blåögda...

Dag 2

Dag två lämnade vi "The Camp" 7.30 (!!) för att hikea Diamond Head. Vi kunde se hela Waikiki därifrån- det var såååå vackert. Dog lite.


Gina (Tyskland), Laura ( Schweiz), Nora ( Tyskland), Jag, Damaris ( Österrike). -En av ungefär 500 gruppbilder som vi tog. Det finns massor att hitta på facebook om någon är intresserad.

Efter det åkte vi till en jättefin strand där vi åt lunch och chillade ett tag. Sååååå fint.


We gave Luca a butt! Jag, Damaris och Nora från bilden ovanför, BreAnne som var en tjejs värdsyster, Doreen från Taiwan och Luca från Italien.

Till slut åkte vi till ännu en utsiktsplats, där det blåste som satan.


Sen åkte vi hem och gjorde oss iordning för att äta middag på Sizzlers. Maten var jätteäcklig, men dom hade bra sallad (y)

At Sizzlers.

Det syns inte riktigt på bilden, men jag var så röd att jag ännu en gång blev kallad det namn jag alltid får efter en dag i solen- Tomaten!

När vi åkte hem spelade vi ett askonstigt spel, oklart vad det handlade om, men vi skrek en massa. Och en kille vann en kokosnöts BH! Önskar att jag hade vunnit den....

HAHAH Laurids från Danmark och Alex från Norge.

Efter en lång dag fick vi gå och lägga oss, och jag är rätt säker på att alla somnade så fort vi la huvudet på kudden!

Kommentarer
Postat av: paula

hoppas du köpte en kokosnötsbh - bra att ha vid fest, eller hur?

2012-02-11 @ 09:54:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0