Minijul

I torsdags hade vi vår egen julafton, eftersom vi är i Davis nu för att fira jul med hela deras släkt. Och alltså herregud, jag måste verkligen berätta om vad jag fick. Har nog aldrig fått så mycket presenter, och jag förväntade mig inget alls?

Det här är inte allt jag fick men här är lite av det:
En till vattenflaska, en jättefin halsduk, två ASU tröjor, massa skidkläder, EN HARRY POTTER HALSDUK (!!!!!!), den nya Haruki Murakami boken!

Alltså inte för att julklappar spelar så stor roll, men jag förväntade mig verkligen ingenting, varken för min födelsedag eller jul. Och det är så himla mysigt och skönt att jag får känna mig som en del av den här familjen. För även om min svenska familj är fantastisk och jag saknar dem massor nu över jul, så känns det så himla bra att få ha en extra familj!

17 år!

I måndags fyllde jag år! Trodde inte att vi skulle fira det alls, men i söndags firade jag med familjen. Först fick jag presenter- bland annat ett caramel apple från affären där Katie jobbar och en jääääättefin vattenflaska. Oh my god, jag är verkligen kär i den. Hahah sååå fiiin.
Sen gick vi till en japansk resturang som heter Sakura och åt såååååååå god mat. Herrejesus.


Sen åkte vi hem och en jättefin tårta från Baskin Robbins (eller något sånt)


I måndags- min riktiga födelsedag- så hade jag och Tennyson middag på Olive Garden. De flesta som var där var Tennysons kompisar, men jag kände några!

Hailey och jag på Olive Garden!

Sen åkte vi till Walmart och lekte kurragömma, vilket ju låter rätt konstigt, men det var jätteroligt! Det är så man roar sig här borta haha.

Var lite orolig över det hela, men min födelsedag blev till slut jättebra. Och min värdfamilj är världens mysigaste!

hej hej hej

ska blogga om min födelsedag + vår minijul som vi hade idag så fort jag kan, men imorgon åker vi till Jims familj i Davis, CA. Vi kommer ha internet, men vi får se när jag har tid och så!
PUUUUSSSSS

jullov och jinglebells

Den här veckan var jättejobbig, men i fredags fick vi jullov. Och det inledde jag med en "Jingle Bell run" hos min Cross Country Coach och några från Xc laget. ÅÅÅh det var såå mysigt. Vi hade jinglebells på våra skor och så sprang vi runt deras område- det var bara 1 mile (1,6km) så det var inte långt alls, bara jättemys. Och heeelt stjärnklart <3 Sen åt vi en massa god mat. Alltså det är det bästa med Cross Country, man får alltid en massa god mat.

Igår köpte jag julklappar till Katie! Nu har jag bara Jim och Tom kvar...
Ikväll ska vi gå ut och äta middag för att fira min födelsedag, och imorgon ska jag och Tennyson- som också fyller år imorgon- ha födelsedags middag på Olive Garden.

netflix <3

Alltså netflix är den bästa uppfinningen någonsin. NEEEETFLIX <3 <3 <3
För att förklara så är Netflix en grej där man kan "Watch TV Shows & Movies Online or Streaming to your TV via Wii, Xbox, PS3 & many other devices.".
Och nu så hittade jag Fucking Åmål där! Av alla svenska filmer så väljer dom att ha Fucking Åmål! HAHHHAHA. Oj oj oj oj.
Tänkte bara berätta det. Vet inte riktigt vad jag ska göra hemma när jag inte kan kolla på netflix hela tiden...

SUUUSHI

Förra söndagen hade CHeyenne födelsedagsmiddag på Hiro Sushi, och det var förstå gången sen Sverige jag åt
sushi. SAAAAATAN va gott det var.
Jag, Le....någonting,Ambur, Kelsey( kolla hennes ögon, dom är asläskiga....), eeeh kommer inte ihåg hennes namn, Cheyenne, Hailey och Karry!

Amnesty InternationalNu när Cross Country säsongen är över har jag ju inte riktigt lika mycket att göra, men jag har gått med i några nya grejer så att jag har nya saker att göra. Bland annat så är jag med i Amnesty International Club, och förra veckan hade vi en presentation i the commons ( cafeterian) under lunchen, och då bar vi dessa tröjor! Vi har möte varannan torsdag under lunch. På måndagar lunch har Grand Canyon Youth Club möte, och varje måndag är det Student Council. Ochvarannan tisdag är det C.H.I.C.C.S club, så lite grejer har jag ju att göra.

Tänkte bara berätta det.

SNÖÖÖÖÖ


Så här har det sett ut i lite mer än en vecka, och förra fredagen hade vi en snowday, vilket vi även har imorgon eftersom det är snöstorm ute. När vi fick veta hoppade vi omkring och dansade lite för att vi blev så glada. Inte helt fel att vara ledig bara för lite snö liksom.

Thanksgiving weekend

För en vecka sen var det Thanksgiving! Vi firade i Phoenix hos några vänner till Jim och Lisa

Jag och Katie utanför huset i Phoenix

Jim och Katie with the turkey + the yummy stuffing!
MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT!


Trött tjej efter all mat hahah.

Alltså maten var såååååå god. Herre Jesus, varför har vi inte Thanksgiving i Sverige?
På fredagen shoppade vi, men trots att det var Black Friday så köpte jag nästan inget på rean. Hörde dock att det var galet i andra delar i landet- pepparsprej och grejer...

På fredag kväll åkte vi hem till Flagstaff och på lördagen firade vi min fina värdmamma.


Och på söndagen lagade vi vår egen thanskgiving middag, och den var ännu godare!!

Min värdmamma som lagar the dressing  Det heter dressing ( när det har varit inne i själva kalkonen heter det stuffing, men här kallar man det som inte har varit i kalkonen för dressing), men det är bröd och grejer. Asknas
Jag bakade the Pumkin Pie!

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

RSS 2.0