track!


Tänkte lägga upp en massa bilder från Sedona, för jag var där i helgen också! Jag, Katie och Jim gick på en 13.5 km hike! Men jag kan inte hitta grejen jag behöver för att få in bilderna på datorn..

Tänkte i alla fall berätta att track går bra! Har hört från jättemånga att track är aschill, men track practice är så himla mycket jobbigare än Cross Country att det är helt sjukt. Idag var den jobbigaste träningen vi haft.
Detta var vi tvugna att göra:
300 meter sprint
50 pushups
15 burpees
200meter sprint
50 lunges
30 switch squats
30 backwards lunges
100meter sprint
50 single leg squats
60 single leg jumps
50 squat jumps
x 3.
TRE GÅNGER behövde vi göra detta? Alltså herrejävlar. Är helt död nu. Och då klarade jag inte ens av att göra allt det där. Men jag antar att jag kommer vara asstark när jag kommer hem. Kommer i alla fall inte ha en massa amerikanska extra kilon.
<-- Detta verkar vara Coach Harris motto...

Tänkte bara berätta det. Hoppas att ni tycker synd om mig.

The blood drop!

Nästa vecka har vi en blood drive i skolan, vilket innebär att folk kan donera blod i skolan. Student Council är ansvariga för detta, så i veckan hjälpte jag och Hailey till med sign ups på lunchen. Och jag fick klä på mig den här festliga kostymen:


Hahaha alltså det ser ju inte så jobbigt ut, men det var hemskt! Jättevarmt, skorna var för stora, jag kunde inte se någonting alls och Vince kastade en massa saker på mig....Men snygg var jag!

Till Erika som undrade vad den svenska resturangen hette: den heter Beavers Choice och detta är hemsidan http://www.beaverchoice.com/ !

    Ambassaden

    Tandläkare

    Klippning

    Spruta

    Ica-banken


spring break!

hej hej!
Jag har precis varit ledig en vecka. Egentligen så ska jag ju gå till skolan imorgon, men vi har redan fått en snödag, för det har snöat typ 50 cm!!! Skönt, men rätt ovärt för hade vi inte fått en snödag så hade jag varit ledig 1 dag när mina föräldrar kommer.... Dessutom så var det shortsvärme i torsdags, så det är ju lite irriterande att få snö nu..

I alla fall så har jag haft ett jättebra lov. Men det blev inte riktigt som jag hade planerat.
Tänkte att jag skulle hinna med att göra detta på lovet:
-Blogga
-Tvätta ALL tvätt, så att jag slipper vända upp och ner på hela rummet i jakt på strumpor varje morgon hehe
- Maila Kungsholmen + en massa andra ställen
- Skypea med båda mina föräldrar + en massa andra festliga svenskar
- Läsa klart boken jag fick i julklapp
-Skriva klart min 6 sidor långa uppsats i tid och inte sitta de sista dagarna på lovet och göra det
- Träna
- Städa mitt rum

Det här gjorde jag:
-Hittade min promklänning (iiiih)
- Gick på bio två gånger
- Såg 4 filmer
- Försökte höjdhoppa men misslyckades
- Fick fräknar
-Kollade på Haileys softballgame
- Åkte till Sedona
- Hängde med Hailey och Jeremy
- Åt frukost på IHOP
-Läste om hela Hunger Games serien ( aaaaaaaaah är så jävla taggad inför den filmen)
- Slog in Haileys bil som ett paket
- Sköt upp min uppsats till de två sista dagarna  och är fortfarande inte klar
- Åt på en svensk resturang i Tempe
- Pratat med Anna-Karin en gång...

Så ja, det gick ju kanske inte så bra. Men det var ett jättebra lov i allafall! Imorgon ska vi kanske åka skidor- måste bara bli klar med den satans uppsatsen först....

Okej lovar att blogga ordentligt med bilder och grejer snart. Puss

.

Dag 4

Fjärde dagen på Hawaii åkte vi till the North Shore, där vi skulle göra en grej som de kallade " the shark adventure". Vi fick åka ut med en båt några kilometer från stranden, och sen fick vi simma i en bur när hajar simmade omkring oss. Eftersom jag älskar ( samtidigt som jag är livrädd för dom) hajar så var det verkligen ascoolt. Dock så var dom här hajarna tydligen jätteofarliga, så det var ju inte så jättespännande.... Men det var roligt ändå!
Efter det så hängde vi bara på stranden, men jag och mina vänner blev uttråkade rätt fort eftersom vädret inte var så bra, så vi gick in till den lilla staden och kollade runt i lite affärer och köpete shaved ice!

Robin ( från Sverige), Jag och Gina innan vi skulle ner i buren!!

Så här såg det ut!

Jag köpte ett armband till Hailey!

Earn och hennes Shaved Ice!

Efter det åkte vi för att kolla på en annan strand på the North Shore där vågorna var enorma! Och efter det åkte vi upp på ett litet berg och kollade på solnedgången. Det var fullt seriöst det vackraste jag någonsin sett, jag började nästan gråta.......

Gina, Nora, Luca och jag på den andra stranden.
Solnedgången <3

Sen åkte vi till en resturang som hette Pizza Bobs där jag, Earn, Praew, Gina, Nora och BreAnne åt enoooorma mängder mat. Bästa måltiden helt klart!

nom nom nom.

Och det var den dagen!

RSS 2.0