Sån jävla survivor

Så. Nu ska jag ta mig tid och blogga på riktigt.
Nu har jag överlevt mer än envecka på Flagstaff High School.

Mina classes är helt okej. Hade en jättedåligt engelska grupp, men som tur är så har jag bytt till en där folk faktiskt ska till college och inte sover på lektionerna. Tror till och med att jag håller på att få lite vänner där! Jippie!
Oceanography är helt okej. Lite roligt, men inte överdrivet spännande. Men det kanske blir bättre. Vi ska bland annat dissikera en massa sjödjur.
Yearbook är svårt. Eller alltså, vi har inte börjat ännu. Men läraren står varje lektion och pratar om hur himla mycket jobb det är. Så vi får se hur allt det där går.
Theatre Arts är roligt. Jag är ju verkligen ingen teater människa. Ganska värdelös när det gäller sådant. Men det är roligt att pröva något nytt!
Government är svårt. Det är intressant, men det är många jobbiga ord. Funderar på att kolla om jag kan byta till US History, men det är antagligen ännu tråkigare.
Idag har jag bytt min geometryclass till Algebra 2. Jag hoppas att det är lagom svårt, för geometry var alldeles för lätt. Det var sånt man gjorde i 9an.



Skolan är.. överväldigande, men den känns inte så stor som jag trodde den skulle kännas. Det har inte alls varit så läskigt som jag trodde det skulle vara.Jag hittar ganska bra nu och idag fick jag upp mitt skåp alldeles själv!!! Detta är faktiskt en stor händelse, jag tror att sammanlagt 8 personer har hjälpt mig de andra dagarna.
Karta över skolan

Jag har också överlevt två Cross Country träningar! Igår var jag i den tredje och sämsta gruppen, där jag dessutom var sämst. Men jag överlevde! Och de flesta var jättegulliga. Idag hade jag morningpractice, vilket jag kommer ha minst en gång i veckan. Så kvart i 6 var det upp och hoppa, för 6.15 började träningen! Det var inte så farligt dock, den tredje gruppen sprang typ en halvtimme. Det klarade ju till och med jag av. Det fanns frukost där också, som några föräldrar hade kört dit. Men jag gick hem istället, för jag ville verkligen duscha. Och herregud, vägen hem har aldrig varit så jobbig. Vi bor uppe på en kulle med en massiv uppförsbacke som inte var en höjdare klockan 7 på morgonen.När jag väl kom hem, asstressad och skittrött, sa min värdmamma " Why didn't you call, I would have picked you up?". Japp. Så nödvändig var den uppförsbacken. Sen duschade jag rekordsnabbt- Mamma och pappa, ni skulle vara stolta.

Är i alla fall jätteglad över Cross Countryn. Det är skitjobbigt och jag har träning 6 dagar i veckan- något jag INTE är van vid. Men förhoppningsvis så kommer jag träffa lite egna vänner, så jag slipper klänga på min värdsyster 24/7.

Min värdfamilj är förövrigt bäst. Fantastiska. Min värdsyster är så full av energi att jag nästan blir rädd.
Min värdsyster i Flagstaff Mall

Förresten så kom ditt paket igår mamma- tack så mycket!

Kommentarer
Postat av: Therese

Detta inlägg gilla jag! :D hihi

2011-08-30 @ 13:00:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0